CRNA LISTA


CRNA LISTA
Drugi dan godišnjeg i sigurno ste mislili da je opet katastrofično. Donekle i je što se vremena tiče. Pekmez od mrkve za sunčanje i dalje čeka svoju priliku jer sam se ponovno jutros namazala ali se sunce nije ukazalo. No, katastrofa je spriječena. Rekla sam Deanu da skine seriju „Crna lista“ ili vam originalno „The Blacklist“ i tu zabava počinje.
 
 

Jednostavno serija koja je i mene i Deana oduševila jednako kao i „Igra prijestolja“ te „Živi mrtvaci“.
Sve pohvale glumcima i načinu na koji se odigrava zaplet serije. James Spader je genijalan i zaslužuje neki kipić za svoju ulogu. Legla mu je kao budali šamar. Ako ne vjerujete pogledajte par minuta serije i shvatiti ćete o čemu govorim.
Ranije ga pamtimo iz nekih zanimljivih filmova kao što je „Vuk“ i „Tajnica“ te par serija no niti jedna uloga ga nije profilirala kao genijalnog glumca kao ova gdje utjelovljuje kriminalca Reda.
Deana je jako inspirirala serija pa kaže da si mora nabavit svog Dembe-a. Epizoda gdje je njegov lik skoro nastradao bila mu je zasigurno jedna od stresnijih situacija u životu ali što ćete kada je Dembe zakon tj. ispred zakona :P
 

Uglavnom ima uistinu zanimljivih likova i radnja je dinamična. Spominju nam se susjedi a i vile u Dubrovniku tako da nas je serija dobro izreklamirala :)
Mi čekamo sunce i u međuvremenu uživamo u finoj hrani i serijama pa kad ce nam se dat idemo na more :)
Uživajte nam gdje god bili… pusa A


Primjedbe