Razmišljala sam malo o problemima sa kojima se susrećem pa evo da i vas zabavim svojim razmišljanjem :)
 
PISAC – PROBLEM BROJ 5
Kada napišeš knjigu smatraš to nebitnim ako si je napisao brzo a ako si je pisao dugo onda opet misliš da nije bitno jer da jest zar bih je toliko dugo pisao?
PISAC – PROBLEM BROJ 4
Prvi roman koji izdaš je onaj koji će vrlo vjerojatno obilježiti tvoju spisateljsku karijeru. Što kada drugi nema nikakve veze sa prvim?
PISAC – PROBLEM BROJ 3
Sretan si kada je tvoj roman objavljen i prihvaćen i ništa drugo nije ti bitno .. do trena kada drugi ne vide  veličinu tvog uspjeha u tvojim zadovoljnim čitateljima nego je žele mjeriti novcem. Ako im kažeš istinu kakva jest danas na našoj književnoj sceni tvoja sreća kopni jer kreće bujica negodovanja koja će te vjerojatno odnijeti.
PISAC – PROBLEM BROJ 2
Ako vašu knjigu izdaje nakladnik vjerojatno ćete doživjeti živčani slom kada vam čelni ljudi iznesu svoju zamisao vezanu za naziv knjige, dizajn korica i promociju. (Mene su željeli odjenuti u djevu iz 12.st.)
PISAC – PROBLEM BROJ 1
Napokon ste dovršili svoj prvi roman sa dozom erotike. Oduševljeni ste sa svojim novim romanom koji je ispao baš onako kako ste željeli sve dok se ne postanete svjesni koji je idući korak i tada shvatite da ste prije pisanja dogovorili sve sa lektorom a on je vaš otac J
 
 

Primjedbe