BUKOVAC TORBE

Kao što većina vas već zna postoje dvije vrste Bukovac torbi – „Standard“ model i „Jadran“ model. Kolekciju smo upotpunili sa „Mini Jadran“ modelom. Primjer takve torbe je Crna torba sa Minnie Mouse koju se radi navale doslovno čeka minimalno 2 tjedna. (Podsjećam da se torba ručno izrađuje i ručno oslikava a sam proces bojanja treba ponovi u dva navrata stoga je potrebno dosta vremena za izradu jedne torbe pa nam budite strpljive <3 )
Novosti vezane za ove modele su i torbe sa našim „Bukovac“ logom koje možete nabaviti po promo cijeni a uskoro će krenuti na službenoj Bukovac stranici i nagradna igra u kojoj možete osvojiti upravo jednu takvu torbu :)
Da se malo i ja pohvalim sa leptirićima iz našeg loga koji su osvojili 2 mjesto 2010. na međunarodnom natjecanju za odabir najboljeg loga modnog brenda. Kako mudri ljudi kažu – u svakom zlu neko dobro! – Kažem to jer da su leptiri osvojili prvo mjesto za njih bi dobila novčanu nagradu a oni ne bi danas bili sastavni dio Bukovac loga (i krasili naše torbe) već bi bili dio neke druge modne kompanije :)
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Primjedbe