KORACI DO USPJEHA

Obožavam jesen. Eto da s tim počnem ovaj blog. Nakon dugo vremena evo mene ovdje. Nisam dugo snimala vlogove no doći će i oni na red.
Jesen je pravo vrijeme da se motivirate i preokrenete svoje mane u svoje prednosti. Napokon su dani kraći i hladniji  pa navečer imate više vremena za sebe.
Ono što je bitno a voljela bih da vam prenesem tu mudrost, činjenica je da uspješni ljudi planiraju. Uhvatite svojih pola sata u danu za planiranje i meditiranje. Tokom ljeta kolotečina nam ukrade tih posla sata, a sada budite predani tom cilju da uljepšate svoj život smislenim planiranjem i meditiranjem.
Sigurna sam da ne želite ostati tu gdje jeste i za godinu dana. Stoga pogledajte ljude koji su napravili preokret u svom životu te u kratkom vremenu iz korijena promijenili svoj život. Čini vam se kao da je to za vas nemoguće no nije tako. Poklonite sebi pola sata narednih nekoliko dana i vjerujte da ćete pronaći sebe i ključ za uspjeh.
Možete i odmahnuti rukom pa se za godinu dana vidim na istom mentalnom mjestu na kojemu ste danas ili se vidimo na mjestima koja si danas ne možete predočiti. Vi birate. Moj odabir je odavno pao.
Malim koracima dolazi se do uspjeha a u narednim postovima otkriti ću vam svoje tajne sastojke za stizanje do cilja korak po korak. Ovo je bio prvi.
Budite mi veseli i motivirani i ne živite ispod svojih potencijala.

Primjedbe