BUKOVAC TORBA


Pozdrav ekipa :) ,

Danas predstavljamo novi proizvod iz „Bukovac“ radione. Nakon što se „Bukovac fashion jewelry“ (www.facebook.com/bukovac.fashion.jewelry) proširio Europom njihovo poslovanje dobilo je novi zaokret. Ovoga puta riječ je o torbama koje su postale dio „Bukovac brands“ asortimana i možete ih pronaći na Facebok stranci pod nazivom „Bukovac“ (www.facebook.com/bukovac.co ).

 



Glavna nit vodilja ovih torbi su zaboravljena djetinjstva. Cilj je vratiti osmijeh na lice ljudima koji se sve teže nose sa svakodnevnim stresom. Kada vidite svoj omiljeni crtani lik ne sjeti li vas on na neka bolja vremena? Ako da onda ćete se zaljubiti u ove vesele torbe čija linija nosi naziv „Standard“ jer su to torbe idealne za sve prilike od odlaska na posao, fax, u školu pa do odlaska na plažu. U torbe stane mnogo stvari pa ih često kupuju majke sa malom djecom.

Kao glavnu prednost ovih torbi naspram klasičnih kožnih torbi mnogi navode ugodu nošenja jer naramenice ne klize već čvrsto stoje na ramenu pa komotno možete koristiti obje ruke premda se naramenica ne stavlja preko glave.

Na ulazu se nalazi gumb kako bi vaš sadržaj bio siguran premda je torba sama po sebi rađena tako da radi dubine stvari ne mogu ispasti iz nje.

Dno torbe je tvrdo kako bi vaše stvari bile sigurne i ukoliko je odložite na pod.


ILUSTRACIJA: Ilustracija na torbi slika se RUČNO! Sami možete izabrati koju ilustraciju želite a o složenosti crtanja ovisi cijena. Za jednostavnije likove cijena je 180 kn a za složenije cijena je nešto veća.

MARERIJAL: Torbe se rade isključivo od kepera ili trapera a boju torbe birate sami. Unutar torbe nalazi se podstava koja dolazi u kontrastnoj boji naspram vanjskog materijala.

ODRŽAVANJE: Torba se pere na temperaturi do 40*C a pegla preko krpe. Ukoliko želite da stoji čvrsto u pranje možete dodati malo štirke. ( Nju možete nabaviti u Kozmu za cca 15 kn i malo dodajete prilikom pranja. Ta štirka trajati će vam za 30ak pranja).

LOGO: Na torbi je ušit „Bukovac“ logo kako bi svima bilo jasno da je riječ o originalnoj „Bukovac“ torbi ;)

Ako još nemate svoju veselu „Bukovac“ torbu vrijeme je da uvrstite jednu u svoju kolekciju. Nije li? ;)
 











 

Primjedbe