MY WAY oslikane tenisice

Bok ljudi, vrijeme je da predstavim jedan veseli hrvatski brend iza kojega stoji Sanja Morić.
Već nekoliko godina tenisice MyWhy by Sanja Morić uveseljavaju svoje vlasnike diljem Hrvatske.
U početku su oslikane tenisice bile namijenjene odraslima a s vremenom je Sanja počela oslikavati sve manje brojeve tako da danas majke i očevi (bake, djedovi, tete, prijatelji itd… J ) svojim mališanima mogu naručiti minijaturne MyWhay oslikane tenisice koje su uistinu preslatke J Naravno ja sam kao ponosna teta nećaku naručila oslikane sa Spidermanom kojeg obožava (tako da bude glavni u kvartu :P). Slike Frana sa njegovim tenama vidjeti ćete uskoro J
 Idealan su poklon za rođendan a nisu im odoljele niti bake koje svojim unucima i unukama naručuju ove vesele tenisice koje Sanja oslikava po želji kupca.
Iako su tenisice za bebe i hodače apsolutni hit Sanja je priznala kako je pretrpana narudžbama za oslikavanjem svadbenih tenisica i tenisica za djevojačku večer.
Meni je to skroz logično jer koja mladenka ne bi sa oduševljenjem dočekala ponoć i uskočila u svoje unikatne i udobne oslikane tenisice J
Uistinu mi je drago kada vidim da mladi ljudi uspiju svoju ljubav pretvoriti u kreativan posao jer Sanja cijeli život obožava slikati crtane likove a na ovaj način je svoju ljubav podijelila sa nama.
Više o samim tenisicama možete doznati od Sanje a njezine radove možete pogledati na njezinom facebook profilu (https://www.facebook.com/oslikanetenisice.myway?fref=ts)  i instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primjedbe