ROMAN SEKS I GLAMUR

Pozdrav dragi moji,
otisnut je roman koji će vas natjerati da zavolite čitanje.  Roman "Seks i glamur" razlikuje se od svega što ste do sada pročitali. Zašto? E pa odgovor na to pitanje morati ćete potražiti sami.
 
 
Šalu na stranu. Smatram da je to roman idealan za svakoga tko se želi nasmijati i proživjeti sve moguće emocije s našom junakinjom Barbarom. Vjerujem da će se mnogi od vas poistovjetiti s njom jer ako niste vi osobno preživjeli dio njezine priče neka od vaših prijateljica ili poznanica zasigurno jest.
 
 
Živimo u okrutnom svijetu u kojemu nema pravila kada je ljubav u pitanju, a ono što mene osobno (ali i našu Barbaru) ljuti su oženjeni muškarci koji varaju svoje žene i oni slobodni kojih zapravo gotovo i nema.
 
Zasigurno ćete primijetiti da u romanu ima pokoja riječ iz engleskog koja je pisana onako kako se čita, a razlog tomu je što je ovaj roman pisan i tiskan za tržište Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Jasno da je preskupo plaćati tisak romana zasebno za sva tri područja pa vjerujem da ćemo svi zajedno prebroditi pokoju riječ koja možda pripada susjedima a svi je razumijemo, zar ne?
 
 Ono po čemu je ovaj roman poseban činjenica je da je većina toga što pročitate istina. Da, likovi su stvarni i možete ih pratiti putem društvenih mreža. Nije li to simpatično? Ja sam uvijek nakon pročitanih romana autora koji su me osvojili poželjela upoznati njihove junake, a ovaj roman ne ograničava se samo na vašoj maštu već se itekako dotiče stvarnosti.
 
Stoga uživajte u čitanju i ne gledajte na ovaj roman kao na veliko književno djelo jer njegov cilj je drugačije prirode - da nekome uljepša nekoliko sati života i pokaže mu da je život na Balkanu čaroban. Tu čaroliju trebamo prepoznati kada se nađemo u njezinoj blizini. Nadam se da ste taj netko upravo vi :)


Primjedbe